Accesorii bio

Perii, piepteni, accesorii machiaj, periuțe de dinți naturale

Biotika oferă accesorii naturale şi bio foarte speciale. Perii, piepteni, mănuşi de masaj, pensule pentru machiaj, periuțe de dinți - toate produse manual cu multă dăruire şi pasiune nu doar pentru starea noastră de bine, ci şi cu mult respect pentru natură. Citește mai mult despre accesorii bio...

4.9 din 53 voturi

Subcategorii Accesorii bio

Periuțe de dinți bioPeriuțe de dinți bio
Periuțe de dinți bio

Periuțețe sunt aprobate de medicii stomatologi, sunt biodegradabile și împachetate în materiale reciclabile.

Detalii
ÎmbrăcăminteÎmbrăcăminte
Îmbrăcăminte

Îmbrăcăminte & tricouri organice de cea mai bună calitate. Am ales pentru tine materiale de calitate premium, precum bumbacul organic. Poartă cu grație aceste tricouri cu imprimeuri originale & concepute cu mare drag.

Detalii

Accesoriile naturale sunt unice, multe dintre ele hand made. Sunt somptuase, durabile și plăcut de folosit.

Ne străduim să îți oferim produse de îngrijire naturale, eco-friendly, inovatoare. Ele au fost concepute nu doar de dragul sănătății și catifelării pielii, cât și din grijă pentru mediu. Credem că este posibil să fabrici produse în timp ce protejezi planeta.

Accesoriile naturale sunt concepute pentru a aduce beneficii oamenilor și mediului înconjurător. Acestea conțin ingrediente naturale, organice, certificate, cultivate conștient și fabricate cu grijă.

În aceste produse s-au pus ingrediente speciale, așa cum faci tu când dăruiești un cadou unui prieten bun.

Dintre acessoriile noastre bio amintim: perii & piepteni, periuțe de dinți din lemn de bambus sau așchii de lemn, bureți & lufe, pensule de machiaj, portfarduri & genți cosmetice, tricouri din bumbac organic, sticle din trestie de zahăr.