Accesorii bio

Perii, piepteni, accesorii machiaj, periuțe de dinți naturale

Biotika oferă accesorii naturale şi bio foarte speciale. Perii, piepteni, mănuşi de masaj, pensule pentru machiaj, periuțe de dinți - toate produse manual cu multă dăruire şi pasiune nu doar pentru starea noastră de bine, ci şi cu mult respect pentru natură. 

4.87 din 43 voturi

Subcategorii Accesorii bio

Perii & piepteni bioPerii & piepteni bio
Perii & piepteni bio

Materialele care s-au folosit în confecționarea acestor perii și piepteni sunt sustenabile, certificate biologic sau natural regenerabile.

Detalii
Periuțe de dinți bioPeriuțe de dinți bio
Periuțe de dinți bio

Periuțețe sunt aprobate de medicii stomatologi, sunt biodegradabile și împachetate în materiale reciclabile.

Detalii
Bureți & lufe bioBureți & lufe bio
Bureți & lufe bio

Materialele care s-au folosit în confecționarea acestor bureți, lufe și mănuși de masaj sunt sustenabile, certificate biologic sau natural regenerabile.

Detalii
Pensule machiaj bioPensule machiaj bio
Pensule machiaj bio

Materialele care s-au folosit în confecționarea acestor pensule pentru machiaj sunt sustenabile, certificate biologic sau natural regenerabile.

Detalii
Portfarduri & genți cosmetice bioPortfarduri & genți cosmetice bio
Portfarduri & genți cosmetice bio

Portfarduri din materiale naturale pentru transportarea produselor cosmetice. Facilitează transportarea produselor cosmetice organice. Accesorii drăguțe și cu aspect vintage, din bumbac și iută naturală, unisex.

Detalii
ÎmbrăcăminteÎmbrăcăminte
Îmbrăcăminte

Îmbrăcăminte & tricouri organice de cea mai bună calitate. Am ales pentru tine materiale de calitate premium, precum bumbacul organic. Poartă cu grație aceste tricouri cu imprimeuri originale & concepute cu mare drag.

Detalii
Sticle & pahare Sticle & pahare
Sticle & pahare

Fii conștient de daunele pricinuite de plasticul care ajunge în mări și oceane. Evită să consumi băuturi în pahare sau sticle de plastic. Biotika îți oferă alternative la acestea.

Detalii