Cosmetice bio

Cosmetice bio, organice, eco pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Cu adevărat organice, naturale și pure, produsele de îngrijire corporală și machiaj Biotika, prezintă avantaje remarcabile față de cosmeticele de rând. Fără conținut de chimicale, care irită pielea, și toxine, produsele Biotika, hrănesc și prețuiesc corpul, indiferent de tipul de piele. Citește mai mult despre cosmeticele organice...

5 din 1029 voturi

Subcategorii Cosmetice bio

Îngrijirea corpuluiÎngrijirea corpului
Îngrijirea corpului

Răsfață-ți corpul! Săpunurile, gelurile de duș, cremele exfoliante, unturile pentru corp, loțiunile, au toate texturi plăcute și parfumuri delicate…

Detalii
Îngrijirea mâinilor & unghiilorÎngrijirea mâinilor & unghiilor
Îngrijirea mâinilor & unghiilor

Mâini frumoase și sănătoase. Gama de îngrijire a mâinilor are la bază ingrediente de origine vegetală, organice și naturale și cuprinde creme de mâini, săpunuri solide sau lichide, uleiuri pentru unghii și cuticule, oje de unghii vegane.

Detalii
Îngrijire intimăÎngrijire intimă
Îngrijire intimă

Protejează-ți zonele intime folosind doar produse certificate organic! Biotika comercializează produse de igienă care sunt certificate organic și produse din cele mai pure ingrediente.

Detalii
Sănătate sexualăSănătate sexuală
Sănătate sexuală

Protejează-ți zonele intime folosind doar produse certificate organic! La conceperea lubrifianților și uleiurilor afrodiziace s-au folosit doar ingrediente naturale, studiate științific și certificate. Cosmeticele organice Good Clean Love sunt soluția sănătoasă pentru momentele tale intime.

Detalii
Pentru elPentru el
Pentru el

Biotika oferă o gamă de produse cosmetice de îngrijire corporală pentru bărbați. Toate produsele sunt certificate organic și conțin ingrediente de cea mai bună calitate pentru că meriți tot ce e mai bun!

Detalii

În căutarea unui stil de viață mai simplu, natural și care empatizează cu mediul înconjurător, am ales pentru tine brand-uri de cosmetice organice care sunt apreciate la nivel internațional. Nu este de mirare că piața produselor cosmetice organice a explodat în ultimul timp. De-a lungul anilor, oamenii au devenit mai conștienți de conținutul produselor de îngrijire corporală și au început să ia decizii mai bune în privința cosmeticelor.

Ce înseamnă „organic” și „natural”?

„Organic” se referă la ceea ce a fost produs fără pesticide, fertilizatori sintetici, organisme modificate genetic (GMO), radiații ionizante, precum și antibiotice sau hormoni. „Natural” înseamnă ceea ce există în mod original sau care derivă din natură.

Cosmeticele organice nu conțin următoarele ingrediente: parabeni, ftalați, sulfați, ingrediente pe bază de petrol (PEG), petrochimicale și uleiuri minerale, ingrediente etoxilate, precum nici arome artificiale sau coloranți. Conform cercetărilor, brand-urile cu cele mai multe certificări organice sunt: MÁDARA, Dr. Bronner’s All-One!, Weleda.

Ce oferă o linie de cosmetice de îngrijire bio?

Pentru cei cu pielea sensibilă sau cu probleme, un adevărat produs organic oferă mai mult decât ingrediente organice și review-uri excelente:​

  • Ingrediente organice | Alese cu grijă din agricultura ecologică.
  • Cruelty free | Produse care nu sunt testate pe animale.
  • Vegane | Produse care nu conțin ingrediente de origine animală.
  • GMO free | Produse care nu conțin ingrediente modificate genetic.
  • Fără gluten | Produse care au certificare gluten-free sau care au trecut de un control de calitate pentru puritatea ingredientelor.
  • Certificate organic | Produse care au primit o certificare organică oficială de către o autoritate recunoscută, precum: USDA, ECOCERT, ACO și altele.