Cosmetice organice, alimente și accesorii bio, produse de îngrijire a locuinței eco

Magazinul online www.biotika.ro îți oferă cele mai bune cosmetice organice, alimente bio, accesorii bio, produse de îngrijire a locuinței eco și special concepute pentru mămici și copii, compatibile cu cele mai exigente cerințe. Produsele comercializate sunt certificate eco sau organic, multe dintre ele fiind premiate internațional pentru eficacitate și conținut.

Cosmetice bio

Cosmetice bio

Cu adevărat organice, naturale și pure, produsele de îngrijire corporală și machiaj Biotika, prezintă avantaje remarcabile față de cosmeticele de rând. Fără conținut de chimicale, care irită pielea, și toxine, produsele Biotika, hrănesc și prețuiesc corpul, indiferent de tipul de piele.

număr de produse(19) vezi toate produsele bio

Îngrijirea corpului

Îngrijirea corpului

Răsfață-ți corpul! Săpunurile, gelurile de duș, cremele exfoliante, unturile pentru corp, loțiunile, au toate texturi plăcute și parfumuri delicate…

număr de produse(8) vezi toate produsele bio

Îngrijire intimă

Îngrijire intimă

Protejează-ți zonele intime folosind doar produse certificate organic! Biotika comercializează produse de igienă care sunt certificate organic și produse din cele mai pure ingrediente.

număr de produse(7) vezi toate produsele bio

Sănătate sexuală

Sănătate sexuală

Protejează-ți zonele intime folosind doar produse certificate organic! La conceperea lubrifianților și uleiurilor afrodiziace s-au folosit doar ingrediente naturale, studiate științific și certificate. Cosmeticele organice Good Clean Love sunt soluția sănătoasă pentru momentele tale intime.

număr de produse(4) vezi toate produsele bio

Alimente bio

Alimente bio

„Superalimente" este un termen foarte popular în industria alimentelor sănătoase. Acestea, fiind bogate în antioxidanți, reduc riscul apariției bolilor. Completează necesarul zilnic de nutrienți, consumând alimente sănătoase, cu conținut de fibre, vitamine, minerale.

număr de produse(25) vezi toate produsele bio

Vitamine & minerale

Vitamine & minerale

Mineralele și vitaminele din plante și din drojdie de bere sunt legate organic, eliberându-se treptat fără a provoca stres oxidativ. Forma organică este mai ușor de absorbit și utilizat de către organism decât cea anorganică.

număr de produse(8) vezi toate produsele bio

Superalimente bio

Superalimente bio

Superalimentele oferă o varietate de beneficii pentru sănătate, fiind bogate în fibre, vitamine și minerale.

număr de produse(7) vezi toate produsele bio

Suplimente bio

Suplimente bio

Dacă ai o viață activă și faci mișcare în mod regulat, cu siguranță ai cerințe nutriționale aparte. Îți recomandăm cu căldură să încerci gama noastră de suplimente bio, completând astfel regimul alimentar zilnic.

număr de produse(10) vezi toate produsele bio

Pentru băița bio

Pentru băița bio

Momentul băiței poate fi unul foarte apreciat de copii. Folosește produse de îngrijire organice cu un plus de creativitate pentru copii.

număr de produse(0) vezi toate produsele bio

Paste & periuțe de dinți

Paste & periuțe de dinți

Biotika îți oferă cele mai bune paste și periuțe de dinți pentru copii. Produsele pentru îngrijirea orală zilnică a copiilor sunt certificate și pot fi folosite încă de la apariția primului dințișor. Produsele organice pentru îngrijirea dințișorilor sunt foarte drăguțe și apreciate de către toți copiii.

număr de produse(0) vezi toate produsele bio

Casa bio

Casa bio

Folosește produsele Biotika pentru întreținerea casei într-un mod sigur, bio, eco-friendly. Biotika oferă clienților alternative eco-friendly la produsele pentru casă pe care le folosim fiecare zilnic. Soluțiile sunt practice și la prețuri accesibile, iar scopul este acela de a înlătura pe cât posibil toxinele din jurul nostru.

număr de produse(7) vezi toate produsele bio

Întreținerea casei bio

Întreținerea casei bio

Întreține-ți casa într-un mod eco! Biotika comercializează produse de curățare eco cu scopul de a reduce la minim cantitatea de chimicale toxice care se găsesc în casele noastre. De asemenea, Biotika îți oferă produse pentru bucătărie și servire.

număr de produse(6) vezi toate produsele bio

Difuzoare aromaterapie

Difuzoare aromaterapie

Crează-ți o atmosferă delicată și aromată, care să se potrivească fiecărei dispoziții cu difuzoarele Biotika. Difuzoarele aromaterapie moderne combină un design ușor elegant cu toate avantajele tehnologiei cu ultrasunete de aromă pentru un abur fin și silențios, care înveselește atmosfera camerei.

număr de produse(1) vezi toate produsele bio

Accesorii bio

Accesorii bio

Biotika oferă accesorii naturale şi bio foarte speciale. Perii, piepteni, mănuşi de masaj, pensule pentru machiaj, periuțe de dinți - toate produse manual cu multă dăruire şi pasiune nu doar pentru starea noastră de bine, ci şi cu mult respect pentru natură.

număr de produse(15) vezi toate produsele bio

Periuțe de dinți bio

Periuțe de dinți bio

Periuțețe sunt aprobate de medicii stomatologi, sunt biodegradabile și împachetate în materiale reciclabile.

număr de produse(13) vezi toate produsele bio

Îmbrăcăminte

Îmbrăcăminte

Îmbrăcăminte & tricouri organice de cea mai bună calitate. Am ales pentru tine materiale de calitate premium, precum bumbacul organic. Poartă cu grație aceste tricouri cu imprimeuri originale & concepute cu mare drag.

număr de produse(2) vezi toate produsele bio