Casa bio

Produse de întreținere a casei: soluții de îngrijire & detergenți bio

Folosește produsele Biotika pentru întreținerea casei într-un mod sigur, bio, eco-friendly. Biotika oferă clienților alternative eco-friendly la produsele pentru casă pe care le folosim fiecare zilnic. Soluțiile sunt practice și la prețuri accesibile, iar scopul este acela de a înlătura pe cât posibil toxinele din jurul nostru. Detergenți pentru rufe, soluții de curățat vase, soluții pentru toaletă, pentru curățarea podelelor etc.

4.82 din 67 voturi

Subcategorii Casa bio

Detergenți de rufe bioDetergenți de rufe bio
Detergenți de rufe bio

Detergenți eco de spălat rufe cu formule naturale, non-cancerigene, non-caustice și fără conținut de ingrediente dăunătoare. Produsele pot conține doar coloranți naturali.

Detalii
Detergenți de vase bioDetergenți de vase bio
Detergenți de vase bio

Biotika este un magazin determinat să asigure clienților săi doar produse eco, reducând astfel cantitatea de toxine la minim. Detergenții de spălat vase eco reprezintă cea mai bună alternativă pentru detergenții convenționali.

Detalii
Întreținerea casei bioÎntreținerea casei bio
Întreținerea casei bio

Întreține-ți casa într-un mod eco! Biotika comercializează produse de curățare eco cu scopul de a reduce la minim cantitatea de chimicale toxice care se găsesc în casele noastre. De asemenea, Biotika îți oferă produse pentru bucătărie și servire.

Detalii
Bucătărie & servire bio Bucătărie & servire bio
Bucătărie & servire bio

Produsele de bucătărie și uz casnic sunt fabricate cu grijă și în mod deliberat cu scopul de a avea cel mai mic impact asupra mediului și cea mai ușoară amprentă de carbon, oferind în același timp consumatorului cea mai bună calitate.

Detalii
Igienizante bio Igienizante bio
Igienizante bio

Igienizantele bio oferite de Biotika curăță cu delicatețe, dar omoară până la 99.9% din germeni și bacterii, incluzând virusul A, staphylococcus aerus, rinovirus și salmonella.

Detalii
Difuzoare aromaterapie Difuzoare aromaterapie
Difuzoare aromaterapie

Crează-ți o atmosferă delicată și aromată, care să se potrivească fiecărei dispoziții cu difuzoarele Biotika. Difuzoarele aromaterapie moderne combină un design ușor elegant cu toate avantajele tehnologiei cu ultrasunete de aromă pentru un abur fin și silențios, care înveselește atmosfera camerei.

Detalii
Purificatoare de aer naturalePurificatoare de aer naturale
Purificatoare de aer naturale

Purificatoarele de aer Biotika înlătură mirosurile neplăcute și reîmprospătează aerul din încăperi. Dacă dorești ca încăperile din casa ta să aibă un aer proaspăt și miros plăcut, alege purificatoarele de aer cu uleiuri esențiale din plante.

Detalii