Despre noi

Bine ai venit. Ne bucurăm că vizitezi magazinul nostru online. Apreciem că „ai trecut” pe la noi. Sperăm să te bucuri și tu de vizită așa cum ne bucurăm noi de tine. Prezența ta aici este importantă. Fă-te comod și delectează-te cu ce avem să îți oferim, iar dacă nu găsești ceea ce dorești sau îți place, așteptăm să ne transmiți. Nimic nu ne-ar bucura mai mult decât să știm că ești mulțumit de locul în care te găsești și că ai la îndemână toate produsele de care ai nevoie.

Îți facem cunoștință cu mica noastră echipă, care e aici să te ajute și să te îndrume:

„Întocmesc facturile & AWB-urile pentru comenzile tale și mă ocup de orice problemă pe care ai putea-o întâmpina în procesul de comandă sau chiar după livrare. Dacă ai vreodată întrebări despre produsele Biotika, sunt aici ca să îți răspund.”

„Împachetez cu multă grijă și drag toate produsele din comanda ta, astfel încât ele să ajungă la tine așa cum pleacă din depozitul nostru.”

„Desenez, schițez, inventez și creez imagini de prezentare pentru toate produsele Biotika. Sper să îți placă ceea ce vezi.”

Depozitul nostru este în Oradea. De aici îți trimitem toate pachetele și toate gândurile noastre bune.

Biotika este un magazin mic, dar cu multă pasiune pentru tot ce înseamnă organic, bio, eco, natural și este distribuitor în România a brand-urilor: OrganiCup, Salt of the Earth, Good Clean Love. Pentru orice fel de informații ne poți contacta la adresa de e-mail contact[@]biotika.ro (fără paranteze pătrate).