Alimente bio

Alimente bio, organice, raw, vegane, care au o influență pozitivă asupra sănătății

„Superalimente" este un termen foarte popular în industria alimentelor sănătoase. Acestea, fiind bogate în antioxidanți, reduc riscul apariției bolilor. Completează necesarul zilnic de nutrienți, consumând alimente sănătoase, cu conținut de fibre, vitamine, minerale.

4.97 din 168 voturi

Subcategorii Alimente bio

Ceaiuri bioCeaiuri bio
Ceaiuri bio

Ceaiurile Biotika conțin plante cultivate, îngrijite și recoltate din agricultura biologică. Sunt certificate Ecocert și susțin sănătatea întregului organism.

Detalii
Vitamine & mineraleVitamine & minerale
Vitamine & minerale

Mineralele și vitaminele din plante și din drojdie de bere sunt legate organic, eliberându-se treptat fără a provoca stres oxidativ. Forma organică este mai ușor de absorbit și utilizat de către organism decât cea anorganică.

Detalii
Superalimente bioSuperalimente bio
Superalimente bio

Superalimentele oferă o varietate de beneficii pentru sănătate, fiind bogate în fibre, vitamine și minerale.

Detalii
DetoxifiereDetoxifiere
Detoxifiere

Produsele pentru detoxifiere susțin echilibrul tensiunii arteriale, reduc nivelul colesterolului rău, absorb toxinele și grăsimile.

Detalii
Suplimente bio Suplimente bio
Suplimente bio

Dacă ai o viață activă și faci mișcare în mod regulat, cu siguranță ai cerințe nutriționale aparte. Îți recomandăm cu căldură să încerci gama noastră de suplimente bio, completând astfel regimul alimentar zilnic.

Detalii
Fructe crude și uscate bioFructe crude și uscate bio
Fructe crude și uscate bio

Fructele crude sau uscate au valori nutriționale deosebite, fiind un snack ideal. Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți influențează pozitiv sănătatea inimii și a întregului organism.

Detalii
Semințe și sâmburi bio Semințe și sâmburi bio
Semințe și sâmburi bio

Semințele și sâmburii se numără printre alimentele cu cele mai mari valori nutriționale; produse bogate în nutrienți, vitamine și minerale.

Detalii
Condimente bioCondimente bio
Condimente bio

Dă gust mâncării tale cu condimente 100% organice. Condimentele bio nu conțin coloranți, arome artificiale, conservanți sau aditivi.

Detalii