Deodorant spray cu citrice Weleda 100 ml

5 din 2 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
79,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Deodorant spray cu citrice Weleda 100 ml

Deodorant natural pentru corp cu aromă de lămâie
Prospeţime naturală cu efect dezodorizant
Weleda Citrus Deodorant

Vrei să lucrezi cu corpul tău, nu împotriva lui, așa că învăluie-l în uleiuri eterice de citrice și simte prospețimea în mod natural.

Deodorantul Citrus de la Weleda încorporează prospețimea naturală, cu note de lămâie și de portocală, cu efect dezodorizant. Porii nu sunt astupați și pielea poate respira, așa că pe termen lung nu te confrunți cu mâncărimi sau iritații. În recipient reciclabil de sticlă, cu pulverizator fără aerosoli, fără aluminiu, cu ingrediente complet naturale, ce fac bine corpului și mediului. Te simți bine în mod natural și te bucuri de prospețimea cu aromă de lămâie.

Beneficii
•Neutralizează și previne mirosurile, menține funcția de reglare naturală a pielii.
•Produs testat dermatologic.
•Fără antiperspiranți inclusiv săruri de aluminiu, conservanți, parfumuri și coloranți sintetici și materii prime provenite din uleiuri minerale.

Fabricat în Elveția de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre lămâie

O sursă de vitamina C
Știm cu toții că fructul acru este plin ochi de vitamina C. Sucul de lamâie este un adversar dovedit al răcelii. Lămâia caldă cu miere ne revigorează și ne remontează și cu cât e mai copt fructul, cu atât e mai intens acidul din fruct, ce își dezvăluie efectul astringent, purificator și revitalizant. Lămâia îți redă pur și simplu energia și pofta de viață.

Trezește-ți simțurile
Parfumul este inconfundabil. Ne trezește simțurile, ne ajută să gândim clar și să ne relaxăm – aroma proaspătă a lămâii este la fel de revigorantă ca și culoarea sa luminoasă. Uleiurile eterice puternice ale lămâii se dispersează în întreaga plantă. Micile flori albe miros minunat, iar uleiurile eterice prețioase se găsesc în coajă, pulpă și chiar și în frunzele ovale caracteristice. La rândul său lămâiul debordează de vitalitate – pomul de talie mică, mereu verde este singurul care înflorește și produce fructe simultan aproape întreaga perioadă a anului. Într-un singur an, un lămâi poate produce pâna la 1.000 de kilograme de fructe. Lămâia și-a păstrat de secole reputația de plantă cu randament ridicat. Originar din India de Nord, lămâiul a traversat în Evul Mediu întregul glob pământesc. Astăzi, este cultivat din China și până în Spania, dând recolte bogate într-un sol fertil combinat cu o cantitate generoasă de soare. Lămâiului nu îi place frigul. Ca să-i fie bine, termometrul trebuie să arate minim 15 până la 30 de grade Celsius. În condiții bune, pomii pot atinge cu ușurință suta de ani.

Uleiuri însuflețitoare pentru minte și corp
De aceea Weleda folosește energia abundentă a lămâii pentru produse. S-a dovedit că uleiurile eterice și sucul natural al fructului pot fi ingrediente importante ale produselor farmaceutice și de îngrijire. Pentru gama Weleda de îngrijire pe bază de lamâie s-au folosit doar lămâi bio cultivate de Cooperativa Samalita din Sicilia, binecunoscută de decenii pentru plantațiile ei de lămâi. Conținutul de zahăr, aciditatea și cantitatea de vitamine sunt în mod special foarte ridicate. Prețioasele uleiuri eterice din lămâile Weleda nu doar că ne mențin și ne îngrijesc pielea, dar și mintea – parfumul lor intens trezește simțurile și ne dă bună-dispoziție pentru ziua ce vine.

Mod de utilizare Deodorant spray cu citrice Weleda 100 ml

Se pulverizează sub braț. A se evita contactul cu ochii sau cu mucoasele. Inflamabil.

Review-uri (1)

Anca
4/15/2019
Un deodorant care protejeaza foarte bine impotriva mirosului neplacut. Aroma de lamaie este fresh si se simte timp indelungat. Dintre deodorantele Weleda, acesta de lamaie, este favoritul meu. ❤

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă