Deodorant spray cu trandafir sălbatic Weleda 100 ml

0 din 0 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
69,00 lei
În stoc
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Deodorant spray cu trandafir sălbatic Weleda 100 ml

Deodorant natural pentru corp cu aromă de trandafir sălbatic
Cel mai feminin parfum și cea mai florală prospețime
Weleda Wild Rose Deodorant

Păstrează-ți prospețimea și vezi viața în roz cu un deodorant cu uleiuri eterice ce neutralizează mirosurile corpului, în mod natural.

Oricine își dorește un corp atrăgător, iar Weleda vine în întâmpinrea acestei dorințe cu un miros îmbietor de trandafiri! Ingredientele naturale lucrează împreună cu corpul tău pentru a neutraliza mirosurile, fără să agreseze pielea. Uleiurile eterice pure de trandafir de Damasc și ylang-ylang conferă un parfum delicat, floral și împiedică dezvoltarea bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute ale corpului. Sprayul cu pulverizator fără aerosoli nu conține săruri de aluminiu.

Beneficii
•Neutralizează și previne mirosurile, menține funcția de reglare naturală a pielii.
•Produs testat dermatologic.
•Fără antiperspiranți inclusiv săruri de aluminiu, conservanți, parfumuri și coloranți sintetici și materii prime provenite din uleiuri minerale.

​Fabricat în Elveția de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre trandafirul sălbatic

Regina florilor, ambasadoarea iubirii, simbolul frumuseții și al purității.
Nici o altă floare nu ne fascinează mai mult ca trandafirul.
Nu e de mirare că se bucură de un statut aproape legendar între flori – chiar și vechii babilonieni cultivau trandafiri pentru a produce alifii parfumate din petalele lor. În China antică trandafirii se creșteau pe terenuri în terase, pentru efectul lor regenerant. Pe vremea marelui împărat Carol cel Mare, oamenii foloseau trandafirii pentru gargară și pentru băi vindecătoare, în timp ce distilarea uleiului prețios de trandafir a fost, probabil, inventată în Persia. Uleiul eteric era considerat foarte valoros pentru că era și este costisitor de produs. E nevoie de trei milioane de flori pentru a produce un litru de ulei de trandafir. Astăzi există nenumărate varietăți și mirosuri, cu aproximativ 150 de specii de trandafir sălbatic, aproape două treimi dintre ele fiind în Asia.

Echilibru între frumusețe și rezistență
Valoarea interioară a plantelor este la fel de importantă – mai ales în forma ei sălbatică. Măceșul păstrează un echilibru excelent între delicatețe și robustețe, cerere și adaptare. Trandafirii cultivați transmit vitalitate și armonie prin frumusețea lor unică și parfumul fermecător. Trandafirii sălbatici, pe de altă parte, interiorizează forțele vitale și dezvoltă esențe interne din care se creează prețiosul ulei de semințe de Rosa Mosqueta.

Ulei din semințe de măceș pentru netezirea pielii
Cu țepii lui mulți, măceșul își drămuiește atent creșterea către exterior, dezvoltându-se preponderent în interior. În acest fel se formează un echilibru intern. Dovada vie a acestei armonii o constituie fructul – măceașa împachetată în proprii ei sâmburi. Sănătatea pielii noastre are și ea de câștigat din echilibrul trandafirilor. Uleiul de Rosa Mosqueta liniștește și catifelează pielea, în timp ce parfumul trandafirului de Damasc contribuie la o stare de armonie. Weleda folosește varietatea de măceș Rosa Mosqueta și fructul ei roșu în gama de îngrijire pentru față și corp. Uleiul din semințe de Rosa Mosqueta este unul dintre cele mai eficiente pentru catifelarea pielii. În special după vârsta de 30 de ani, când pielea e mai uscată și mai sensibilă, gama Weleda de îngrijire pe bază de măceș își face efectul.

Compoziție

Mod de utilizare Deodorant spray cu trandafir sălbatic Weleda 100 ml

Se pulverizează sub braț. A se evita contactul cu ochii sau cu mucoasele. Inflamabil.

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă