Produse asemănătoare cu Gel de duș cremos cu citrice Weleda 200 ml

Gel de duș cremos cu citrice Weleda 200 ml

5 din 3 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
35,00 lei55,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Gel de duș cremos cu citrice Weleda 200 ml

Gel de duș cremos cu citrice organice pentru orice tip de piele
Gelul de duș organic curăță și hrănește pielea cu uleiuri vegetale bogate în antioxidanți și acizi grași.
Weleda Citrus Creamy Body Wash

Uleiurile de lămâie și portocale revitalizează, iar uleiul de susan organic, conținând vitamina E, hidratează pielea în profunzime.

Cantitate: 200 ml

Gelul de duș este ideal pentru dușurile de dimineață pentru că are un efect energizant asupra pielii.

Fabricat în Elveția de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre lămâie

O sursă de vitamina C
Știm cu toții că fructul acru este plin ochi de vitamina C. Sucul de lamâie este un adversar dovedit al răcelii. Lămâia caldă cu miere ne revigorează și ne remontează și cu cât e mai copt fructul, cu atât e mai intens acidul din fruct, ce își dezvăluie efectul astringent, purificator și revitalizant. Lămâia îți redă pur și simplu energia și pofta de viață.

Trezește-ți simțurile
Parfumul este inconfundabil. Ne trezește simțurile, ne ajută să gândim clar și să ne relaxăm – aroma proaspătă a lămâii este la fel de revigorantă ca și culoarea sa luminoasă. Uleiurile eterice puternice ale lămâii se dispersează în întreaga plantă. Micile flori albe miros minunat, iar uleiurile eterice prețioase se găsesc în coajă, pulpă și chiar și în frunzele ovale caracteristice. La rândul său lămâiul debordează de vitalitate – pomul de talie mică, mereu verde este singurul care înflorește și produce fructe simultan aproape întreaga perioadă a anului. Într-un singur an, un lămâi poate produce pâna la 1.000 de kilograme de fructe. Lămâia și-a păstrat de secole reputația de plantă cu randament ridicat. Originar din India de Nord, lămâiul a traversat în Evul Mediu întregul glob pământesc. Astăzi, este cultivat din China și până în Spania, dând recolte bogate într-un sol fertil combinat cu o cantitate generoasă de soare. Lămâiului nu îi place frigul. Ca să-i fie bine, termometrul trebuie să arate minim 15 până la 30 de grade Celsius. În condiții bune, pomii pot atinge cu ușurință suta de ani.

Uleiuri însuflețitoare pentru minte și corp
De aceea Weleda folosește energia abundentă a lămâii pentru produse. S-a dovedit că uleiurile eterice și sucul natural al fructului pot fi ingrediente importante ale produselor farmaceutice și de îngrijire. Pentru gama Weleda de îngrijire pe bază de lamâie s-au folosit doar lămâi bio cultivate de Cooperativa Samalita din Sicilia, binecunoscută de decenii pentru plantațiile ei de lămâi. Conținutul de zahăr, aciditatea și cantitatea de vitamine sunt în mod special foarte ridicate. Prețioasele uleiuri eterice din lămâile Weleda nu doar că ne mențin și ne îngrijesc pielea, dar și mintea – parfumul lor intens trezește simțurile și ne dă bună-dispoziție pentru ziua ce vine.

Compoziție

Mod de utilizare Gel de duș cremos cu citrice Weleda 200 ml

Aplică o cantitate mică în palmă și masează ușor pielea, folosind un burete sau o lufă.

Review-uri (2)

Laura
3/16/2016
Foarte răcoritor și plăcut pe piele!
Răzvan
3/16/2016
Gelul meu preferat pentru perioada de vară!

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă