Loțiune de duș exfoliantă cu mesteacăn Weleda 150 ml

5 din 2 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
55,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Loțiune de duș exfoliantă cu mesteacăn Weleda 150 ml

Loțiune de duș exfoliantă cu extracte de mesteacăn organic pentru o piele netedă
Exfoliază și protejează, stimulează circulația și regenerează pielea.
Weleda Birch Body Scrub

Loțiunea de duș exfoliază cu delicatețe și catifelează pielea. Nu conține detergenți sintetici sau agenți nocivi pentru piele. Perlele de ceară naturală de plante și uleiurile din plante masează pielea, susținând reînnoirea celulară. Amestecul din extract de frunze de mesteacăn organic și uleiurile esențiale regenerează pielea și simțurile.

Cantitate: 150 ml

Pentru cele mai bune rezultate, folosiți produsul alături de Uleiul anticelulitic cu mesteacăn.

Ideal pentru vegetarieni

Fabricat în Elveția de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre mesteacăn

Un simbol al primăverii ce întinerește trupul
Așa cum cântul păsărilor preamărește primăvara, tinerele frunze ale mesteacănului sunt un simbol pentru prospețimea, vitalitatea și lumina noii vieții, transformând acest copac zvelt cu trunchiul cu brazde albe într-un adevărat simbol al primăverii. Între mai și iunie, mesteacănul se află în cea mai vitală perioadă de creștere, mustind de ingrediente ce dau organismelor noastre energie și impetuozitate.

Asociat cu frumoasa zeiță nordică Freya, înveștmântată în pelerina ei cu pene, mesteacănul era adorat odinioară drept copac sacru și se bucura de o reputație bună în credința populară a popoarelor germanice și slave. Aducerea unui mesteacăn în sat, ca simbol al primăverii renăscânde, este un obicei ce s-a păstrat până în zilele noastre – mesteacănul de mai se regăsește primăvara în multe sate și orașe din Germania. În mod tradițional, bărbații necăsătoriți aduc iubitelor lor un mesteacăn împodobit – urându-le astfel, probabil, să rămână sănătoase și frumoase.

Rejuvenează corpul
Sucul de mesteacăn era cunoscut germanilor drept o licoare dătătoare de frumusețe și de putere și era folosit împotriva febrei și a problemelor gastrice. Decoctul de frunze de measteacăn era folosit în tratarea bolilor de piele și a rănilor. În Europa de Nord și în Rusia mesteacănul era cunoscut ca adjuvant în scăderea în greutate, substanțele prețioase cum ar fi vitamina C stimulând în mod natural arderea grăsimilor. Flavonidele din mesteacăn detoxifiază și protejează celulele, stimulând metabolismul și transportând apa în exces de la țesuturi. Acest efect diuretic era cunoscut în mod tradițional drept ‘cura de primăvară’. Produsele Weleda pe bază de mesteacăn includ sucuri de primăvară revigorante și tratamente corporale ce catifelează pielea.

Compoziție

Mod de utilizare Loțiune de duș exfoliantă cu mesteacăn Weleda 150 ml

Aplică o cantitate mică în palmă. Masează pielea umedă în mișcări circulare, în special în zonele afectate de celulită.

Review-uri (1)

Angi
3/16/2016
Excelent produs anticelulitic!

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă