Reviving | Gel de duș hidratant organic cu ulei de trandafir de Damasc Urban Veda 200 ml | Piele matură & uscată

0 din 0 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
57,00 lei
În stoc
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Urban Veda

Descrierea produsului Reviving | Gel de duș hidratant organic cu ulei de trandafir de Damasc Urban Veda 200 ml | Piele matură & uscată

Gel de duș hidrant ideal pentru pielea matură, uscată sau tensionată
Curăță cu delicatețe, hrănind și hidratând pielea.
Urban Veda Reviving Body Wash

Adaugă o atingere luxuriantă rutinei tale cu gelul de duș nutritiv Reviving de la Urban Veda. Extractele de plante ajută la curățarea delicată, dar eficientă a pielii.

Cantitate: 200 ml

Acest gel de duș hidratant & cremos este formulat special cu respect pentru bariera naturală hidratantă a pielii și pentru nivelul de pH. Curăță și împrospătează pielea uscată. Conține trandafir de Damasc, ciuboțica-cucului hidratantă, mușcată catifelantă și măceșe restructurante, care conlucrează în sinergie perfectă entru a hrăni pielea obosită, tensionată și matură.
Formula fără SLS are un parfum natural delicat de trandafir și iasomie. Gelul de duș gentil și bogat ajută redă suplețea pielii și promovează reînnoirea celulară.

Gelul de duș hidratant Reviving este formulat în mod natural după principiile Ayuverdice.

Gama de cosmetice Reviving | Piele matură & tensionată
Gama de cosmetice Reviving este dedicată celor cu pielea matură sau uscată. Concepută după principiile Ayurveda, această gamă are la bază trandafirul cu proprietăți fără sfârșit. Formula înălțătoare și energizantă conține uleiuri bio bogate în omega. Rehidratează pielea și o menține hidratată, aducând o nouă viață pielii mature.

Alături de apa din floare de trandafir de Damasc, măceșe și ciuboțica-cucului, această gamă conține și un ingredient exotic indian numit Arjuna. Acesta are proprietăți anti-ageing puternice care susțin lifting-ul natural, ajutând la reducerea apariției liniilor fine și ridurilor.

Compoziție

Mod de utilizare Reviving | Gel de duș hidratant organic cu ulei de trandafir de Damasc Urban Veda 200 ml | Piele matură & uscată

Masează pielea corpului umezită în prealabil în mișcări circulare și în direcția inimii pentru a ajuta la eliminarea toxinelor și pentru îmbunătățirea circulației. Clătește bine.

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă