Produse asemănătoare cu Cremă de mâini cu extract de cătină Weleda 50 ml

Cremă de mâini cu extract de cătină Weleda 50 ml

5 din 3 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
47,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387

Descrierea produsului Cremă de mâini cu extract de cătină Weleda 50 ml

Cremă de mâini organică pentru toate tipurile de piele
Hidratează intens pielea uscată.
Weleda Fast Absorbing Hand Cream | Sea Buckthorn

Bogate în vitamine și acizi nesaturați, uleiurile de cătină și susan din această cremă susțin hidratarea pielii mâinilor. Formula nongrasă se absoarbe foarte ușor, hidratând intens pielea uscată și aspră, mâinile devinind fine și catifelate.

Cantitate: 50 ml

Folosește crema zilnic pentru protejarea pielii și restaurarea supleții și fineții.

Ușoară, pentru uz zilnic, crema de mâini cu cătină se absoarbe repede în piele.
Protejează și hidratează pielea mâinilor, cu uleiuri valoroase, bogate și cu aromă fresh de fructe.

Uleiul bogat de cătină albă organică conține ingrediente naturale de care pielea noastră are nevoie pentru a se reface și pentru a se repara singură. Crema este perfectă pentru pielea mâinilor, chiar și atunci când e deshidratată și uscată. Au fost adăugate ulei de susan și amestec de grapefruit, mandarină și uleiuri esențiale din lemn de santal. Mâinile tale vor fi hidratate și vor deveni mai catifelate și mai suple.

Fabricat în Germania de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre cătină
Agățându-se cu încăpățânare de solul stâncos, în timp ce rădăcinile viguroase se înfig în pământul arid, cătina este o supraviețuitoare și un pionier ce nu are nevoie de prea multe pentru a se dezvolta. De-a lungul ciclului de creștere, ea demonstrează abilitatea de a combina vitalitatea cu forța de viață. Asta se reflectă și în sistemul de rădăcini, ce se răspândesc pe o rază de până la 12 metri. Rezistă pe soluri poroase, aproape ostile fără să-și ia elementele nutritive din pământ, reușind să se adapteze ușor acestor condiții de viață provocatoare.

Un singur lucru nu are voie, însă, să-i lipsească: lumina soarelui. Tufișul cu frunze tari și ascuțite și cu numeroși spini este un adevărat adulator al soarelui. Boabele luminoase, galben-roșiatice absorb lumina astrului și își iau puterea din ea, trasformând razele în vitamine valoroase. Aceste fructe greu de cules nu sunt doar placute privirii: bomba energizantă și versatilă de vitamine fortifiază corpul omenesc din interior, dar și din exterior.

Accelerator al sistemului imunitar
Rezistența este caracteristica evidentă a cătinei. Bobițele luminoase conțin o cantitate extrem de mare de vitamina C, dar și de vitamina B12 (cobalamină), importantă mai ales pentru vegetarieni. În special în sezonul rece sau cu lumină puțină, sistemul nostru imunitar beneficiază de lumina soarelui înmagazinată în cătină, care ajută la revitalizarea sistemului de autoreglare, absorbind cu ușurință vitamine biologice naturale. Asta se traduce ulterior într-o explozie a nivelului de energie și în fortifierea sistemului imunitar.

Prietenul soarelui
Cătina este, de asemenea, și un adevărat expert în frumusețe. Uleiul gras din semințe și fructe protejează tenul și întărește funcția de barieră a pielii. Un conținut crescut de acizi linoleic, linolenic și palmitoleic, precum și de vitamina E calmează iritațiile pielii. Carotinoidele care dau uleiului de cătină culoarea sa portocaliu-roșiatică și relația specială cu lumina, aerul și căldura fac ca planta să fie folosită la prevenirea arsurilor solare și la repararea pielii deja agresate de soare. Cătina previne deshidratarea pielii și ajută la schimbul de energii din piele. În gama de produse Weleda pe bază de cătină se celebrează acest talent universal pentru viață și vitalitate.

Compoziție

Mod de utilizare Cremă de mâini cu extract de cătină Weleda 50 ml

Aplică o cantitate mică și masează pielea până când se absoarbe complet în piele.

Review-uri (2)

Roxana
3/16/2016
O cremă foarte foarte hidratantă, perfectă pentru pielea mea uscată!
Anca
3/16/2016
Dintre toate produsele Weleda, cele cu cătină sunt preferatele mele!

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă