Șampon nutritiv cu mei Weleda 190 ml

Șampon nutritiv cu mei Weleda 190 ml

0 din 0 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
59,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Șampon nutritiv cu mei Weleda 190 ml

Șampon nutritiv cu mei Weleda
Strălucire naturală pentru părul normal al întregii familii
Weleda Millet Nourishing Shampoo 

Un mod complet natural de a menține părul sănătos și strălucitor. Șamponul poate fi utilizat zilnic, are agenți de curățare naturali și ingrediente protectoare din mei.

Părul sănătos și puternic are protecția lui proprie, însă șamponul obișnuit o poate afecta. Weleda ia spice aurii strălucitoare de mei organic și extrage esențe protectoare, ce au grijă de părul și scalpul tău. Curăță delicat, eficient și blând, are un parfum proaspăt de grapefruit, mentă și amyris lemnos, pentru un scalp sănătos și un păr natural strălucind de frumusețe.

Cantitate: 190 ml

Beneficii:

Păstrează părul sănătos.
Curăță delicat.
Hrănește și menține rezistența naturală a părului.
Parfum proaspăt.
Fără silicon, produs de îngrijire naturală certificată a părului.
Testat dermatologic.

Produs în Elveția

Despre mei

Această "minune" hrănitoare menține părul și scalpul sănătoase.
Mult timp uitat, meiul a fost readus la locul său de drept ca un miracol bogat în nutrienți. Este nativ din regiunile calde, cu o tulpină subțire, lungă și netedă, cu o creștere liniară în întregime, fiind proiectat pentru a absorbi lumina cosmică, razele solare, aerul și căldură extremă. În natură, expunerea la o astfel de lumină intensă și la aer uscat, ar duce în mod normal la ofilire, dar pentru a se proteja de uscare, meiul creează un strat protector de acid silicic. Această caracteristică specială conferă meiului o putere extraordinară de consevare și protecție.

Rezistență de la natură
Principiul antroposofic este dedicat păstrării stării de sănătate și în conformitate cu acest principiu, meiul lucrează pentru sănătatea părului nostru. Mineralele și oligoelementele, cum ar fi siliciul, fierul și magneziul, sunt la fel de importante pentru corpul nostru precum sunt pentru mei deoarece acestea oferă rezistență pielii, părului și articulațiilor.

Pentru un start sănătos
Păr sănătos - indiferent de vârstă, sex, culoare sau grosime - se caracterizează printr-o formă puternică, un luciu natural și ușurința de pieptănare, deoarece conținutul de ulei și de umiditate este echilibrat. Dacă ai părul normal și sănătos, atunci meiul îmbunătățește proprietățile și protejează. Un păr sănătos și frumos strălucește în mod natural datorită cuticulelor netede ce reflecta lumina cu ușurință. Extractele din pleavă de mei susțin, de asemenea, capacitatea de adaptare și de a menține ușor părul și scalpul sănătoase. De aceea s-au folosit aceste extracte pentru samponul nostru.

Compoziție

Mod de utilizare Șampon nutritiv cu mei Weleda 190 ml

Periajul părului
Periajul zilnic face părul mai strălucitor și mai mătăsos.

Atenție la vârfurile uscate.
Înainte de a spăla părul, masează vârfurile uscate cu Tratamentul regenerant cu ovăz și așteaptă să-și facă efectul timp de 5 până la 10 minute.

Spălarea părului
Un masaj al scalpului în timp ce speli părul furnizează rădăcinilor nutrienții de care au nevoie.

Folosește un balsam de păr.

Uscarea părului
Utilizarea unui grad prea mare de căldură când îți usuci părul, îl poate deteriora. Recomandat este să usuci părul și pielea scalpului cu un prosop înainte de a folosi un uscător de păr.

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă