Cremă regenerantă de zi cu rodie Weleda 30 ml | Ten matur

5 din 1 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
129,00 lei
În stoc
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Cremă regenerantă de zi cu rodie Weleda 30 ml | Ten matur

Cremă regenerantă antirid de zi pentru pielea matură 40+
Regenerează pielea și reduce ridurile fine.
Weleda Pomegranate Firming Day Cream

Câștigătoare a CEW Beauty Awards în 2012

Crema regenerantă protejează pielea împotriva radicalilor liberi.

Cantitate: 30 ml

Reduce vizibil ridurile.
Conferă elasticitate.
Activează procesul de regenerare a pielii.

Testele dermatoligice au demonstrat că, în doar 28 de zile, ridurile s-au redus cu până la 14%, iar elasticitatea pielii s-a îmbunătățit cu până la 11%.

Ideală pentru vegani

Fabricat în Germania de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre rodie

Un simbol al frumuseții și rezistenței
În multe culturi rodia este cunoscută de mii de ani. Originară din Imperiul Persan antic, ce includea Grecia, Turcia, Iranul si Irakul zilelor noastre, rodia este cultivată cu preponderență în zona Mediteranei, în Orientul Mijlociu și în India. În aceste culturi fructul a fost considerat încă din cele mai vechi timpuri un simbol al frumuseții, al fertilității, al senzualității și al puterii. Planta în sine poate atinge o vârstă venerabilă – unele specii chiar și peste 200 de ani. În ultimii ani fructul rodiei a fost redescoperit pentru gătit și pentru noi produse cosmetice.

Proprietăți dovedite științific
Semințele prețioase de rodie au proprietăți antioxidante și regenerante datorită cantității mari de polifenoli. Acești compuși fitochimici existenți în natură sunt inamici recunoscuți ai radicalilor liberi, cei responsabili pentru accelerarea îmbătrânirii pielii și a celulelor. Uleiul din semințe de rodie revitalizează celulele pielii, astfel că aceasta rămâne întinsă și netedă în mod natural. Beneficiile fructului au fost confirmate recent de numeroase studii științifice.

Creștere constantă
Efectul revigorant și revitalizant al rodiei asupra pielii este potențat de faptul că fazele de creștere ale plantei nu se întâmplă în mod consecutiv, cu pauze bine definite. Ele se contopesc, se acoperă una pe cealaltă și se întâmplă simultan – la fel ca în cazul oamenilor.

De la vârsta de 40 de ani beneficiem cel mai mult de proprietățile rodiei. La această vârstă, privim în urmă la experiența noastră și suntem capabili să recunoaștem cine suntem și cine nu. Însă, odată cu vârsta, pielea se transformă – vitalitatea ei se diminuează, procesul de regenerare încetinește, iar tendințele de îngroșare a pielii nu mai pot fi contrabalansate automat pe timpul nopții.

Un maestru al tranziției
Acesta este momentul în care rodia poate interveni și oferi servicii valoroase. Rodia mediază între antitezele tinereții și ale maturității, permițându-le să se contopească și elaborând un cadru pentru efectele dinamice și regenerante asupra individului. Uleiul din semințe de rodie stabilizează și relaxează pielea în vremuri de tranziție, armonizând frumusețea interioară cu cea exterioară și încurajându-ne să privim în viitor cu seninătate.

Compoziție

Mod de utilizare Cremă regenerantă de zi cu rodie Weleda 30 ml | Ten matur

Se aplică pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului în fiecare dimineață. Evită zona ochilor.

Review-uri (1)

Camelia
3/17/2016
Folosesc gama de cosmetice cu rodie de la Weleda de foarte mult timp. Sunt foarte mulțumită de rezultate.

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă