Bebeluși & copii bio

Produse bio cu ingrediente atent selecționate pentru bebelușul tău

Produsele de îngrijire pentru bebeluși și copii protejează și hrănesc pielea lor fină, în mod delicat și natural, încă din prima zi de viață. Produsele din gama pentru bebeluși și copii sunt testate temeinic pentru eficacitate, toleranță și compatibilitate.

4.85 din 260 voturi

Subcategorii Bebeluși & copii bio

Lapte praf bioLapte praf bio
Lapte praf bio

Laptele de capră este recunoscut ca formulă nutritivă pentru bebeluși. Este foarte hrănitor și are valori nutriționale asemănătoare cu laptele de sân.

Detalii
Scutece bioScutece bio
Scutece bio

Alege să folosești scutece eco, biodegradabile și naturale pentru bebelușul tău. Niciun scutec Biotika nu conține ingrediente modificate genetic și nu sunt albite cu clor.

Detalii
Șervețele umede bioȘervețele umede bio
Șervețele umede bio

Moi și delicate cu pielea bebelușilor, șervețelele umede sunt hipoalergenice și au pH neutru: WaterWipes, Beaming Baby, Bambo Nature, The Cheeky Panda.

Detalii
Creme, loțiuni & uleiuri bioCreme, loțiuni & uleiuri bio
Creme, loțiuni & uleiuri bio

Ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de produse bio și organice de cosmetice pentru îngrijirea corporală a bebelușilor și copiilor.

Detalii
Pentru băița bioPentru băița bio
Pentru băița bio

Momentul băiței poate fi unul foarte apreciat de copii. Folosește produse de îngrijire organice cu un plus de creativitate pentru copii.

Detalii
Paste & periuțe de dinți Paste & periuțe de dinți
Paste & periuțe de dinți

Biotika îți oferă cele mai bune paste și periuțe de dinți pentru copii. Produsele pentru îngrijirea orală zilnică a copiilor sunt certificate și pot fi folosite încă de la apariția primului dințișor. Produsele organice pentru îngrijirea dințișorilor sunt foarte drăguțe și apreciate de către toți copiii.

Detalii
Hrană bebelușiHrană bebeluși
Hrană bebeluși

Fă-i cunoștință micuțului tău cu bunătatea fructelor, legumelor și altor ingrediente sănătoase. Alimentele pentru bebeluși și copii sunt concepute cu mare drag și testate pentru calitate.

Detalii