Bio Oil 60 ml

4.9 din 83 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
21,00 lei59,00 lei
În stoc
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387

Descrierea produsului Bio Oil 60 ml

Ulei bio antivergeturi și anticicatrici pentru toate tipurile de piele - VARIANTA IMPORTATĂ DIN UK
Cel mai renumit și premiat produs de îngrijire corporală din întreaga lume; previne apariția vergeturilor și îmbunătățește aspectul cicatricilor
Bio Oil

Bio-Oil este un ulei de îngrijire corporală care îmbunătățește aspectul cicatricilor, vergeturilor și uniformizează culoarea pielii. De asemenea, este ideal pentru prevenirea îmbătrânirii premature și pentru hidratarea pielii. Bio-Oil a câștigat 349 de premii la nivel internațional și este cel mai bine vândut produs de prevenire a vergeturilor în 20 de țări de când a fost lansat în 2002. Are un conținut bogat în vitamina A și E și uleiuri naturale din plante (gălbenele, lavandă, rozmarin și mușetel). Bio-Oil nu este gras și se absoarbe foarte ușor în piele. Este hipoalergenic, nu conține conservanți și este ideal pentru orice tip de piele. Poate fi aplicat atât pe pielea feței, cât și pe pielea corpului. Se recomandă femeilor însărcinate din primul trimestru al sarcinii până după naștere pentru că ajută la prevenirea vergeturilor, menținând elasticitatea pielii.

Cantitate: 60 ml

Cine îl poate folosi:

Bio-Oil are o formulă specială, îmbunătătită cu vitamine și uleiuri din plante, fiind folosit ca produs de îngrijire de persoane din toată lumea.

Poate fi utilizat de:

  • oricine are nevoie de un plus de elasticitate și/ sau dorește să îmbunătățească aspectul pielii feței sau corpului
  • femeile însărcinate, persoane care intentionează să piardă din greutate, sportivi - pentru prevenirea apariției vergeturilor
  • mămici, persoane care au pierdut brusc din greutate și cei care, din motive ereditare sau datorită lipsei elasticității pielii, au vergeturi - pentru ameliorarea aspectului acestora
  • persoane care au suferit accidente, au urmat tratamente pentru acnee sau varicelă, în urma cărora au rămas cu cicatrici - pentru ameliorarea aspectului acestora
  • persoane care suferă de hipercromie sau au pete solare - pentru uniformizarea nuanței pielii
  • persoanele cu pielea matură - pentru prevenirea apariției ridurilor fine și încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii
  • persoanele cu pielea deshidratată, uscată 


Cicatrici
Cicatricile sunt parte a procesului de vindecare. Bio-Oil îmbunătățește aspectul cicatricilor vechi sau noi. Alungă disconfortul asociat cu pielea cicatrizată, inclusiv senzația de piele încordată, deshidratată sau solzoasă.

Vergeturi
Probabilitatea apariției vergeturilor variază de tipul de piele, rasă, vârstă, dietă și nivelul de hidratare a pielii. Persoanele predispuse sunt femeile însărcinate, culturiștii, adolescenții și cei care cresc rapid în greutate. Bio-Oil este formulat astfel încât reduce posibilitatea apariției noilor vergeturi în perioade de schimbări rapide ale greutății corpului, cum ar fi sarcina, dezvoltarea din timpul adolescenței sau cresterea în greutate.

Culoarea neuniformă a pielii
Decolorarea pielii este cauzată de inconsistența producerii de melanină. Aceasta poate fi declanșată de factori externi, precum expunerea excesivă la soare sau, de factori interni, precum fluctuațiile hormonale induse de sarcină, menopauză sau de administrarea anticoncepționalelor. Bio-Oil îmbunătățește aspectul pielii pătate sau depigmentate.

Pielea îmbătrânită
Ridurile sunt asociate cu fenomenul îmbătrânirii și sunt, în mare parte, cauzate de slăbirea colagenului și elastinei din piele.Bio-Oil conține numeroase ingrediente care catifelează și tonifică pielea îmbătrânită, îmbunătățind aspectul ridurilor profunde, atât pe față, cât și pe corp.

Pielea deshidratată
Suprafața pielii are un strat invisibil de ulei care actionează ca o barieră pentru a opri deshidratarea. Uneori, acest strat de lipide nu face față expunerii la condiții nefavorabile. Îmbăierea zilnică poate îndepărta acest strat datorită efectelor astrigente ale săpunului și apei. Bio-Oil protejează stratul natural de ulei al pielii, refăcând funcțiile hidratării.Formula Bio-Oil:

Bio-Oil are în conținutul său o combinație de plante și vitamine adăugate într-o bază de ulei. Conține ingredientul-cheie PurCellin Oil, care îi schimbă consistența făcându-l ușor și non-gras. Acest lucru determină vitaminele și extractele din plante conținute să fie ușor absorbite în piele.

Bio-Oil este creat în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și a Consiliului de Produse Cosmetice. Profilul toxicologic, structura chimică, nivelul de incluziune a fiecărui ingredient au fost evaluate și testate. Bio-Oil poate fi folosit în siguranță chiar de femeile însărcinate.

Bio-Oil face parte din categoria produselor Beauty Without Cruelty International.

Compoziție

Mod de utilizare Bio Oil 60 ml

Cicatrici
Aplică Bio-Oil pe pielea cicatrizată de două ori pe zi, masând ușor în mișcări circulare, până se absoarbe în piele. A se folosi pentru o perioadă de cel puțin trei luni! A nu se folosi pe pielea cu răni deschise sau recente!

Vergeturi
Aplică Bio-Oil de două ori pe zi în zonele în care există posibilitatea apariției vergeturilor. Folosiți Bio Oil în timpul sarcinii încă din primul trimestru și până după naștere, aplicându-l pe abdomen, șolduri, sâni, pe partea inferioară a spatelui și pe coapse. A se folosi pentru o perioadă de cel puțin trei luni!

Culoarea neuniformă a pielii
Aplică Bio-Oil de două ori pe zi, masând cu degetele în mișcări circulare până când se absoarbe în piele. A se folosi pentru o perioadă de cel puțin trei luni!

Pielea îmbătrânită
Aplică Bio-Oil de două ori pe zi, masând cu degetele în mișcări circulare până când se absoarbe în piele.

Pielea deshidratată
Aplică Bio-Oil după baie, duș, bronz sau înot. Masează uleiul în piele, în special în zonele de piele uscată sau crăpată. Bio-Oil este ideal și ca ulei pentru baie.

Review-uri (81)

Anca
1/14/2021
  Achiziție verificată
Foarte foarte bun. Este hidratant si, daca ai pielea uscata chiar te ajuta mult. Are un miros placut si discret. 🖤
Ana
1/3/2021
Sunt foarte multumita de acest produs. Este foarte hidratant, intra foarte repede in piele si are un miros placut.
Anca
9/30/2020
Un produs foarte bun! Recomand!

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă