Gel de duș cremos cu migdale Weleda 200 ml | Piele sensibilă

0 din 0 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
51,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Gel de duș cremos cu migdale Weleda 200 ml | Piele sensibilă

Gel de duș cremos cu migdale organice pentru pielea sensibilă
Gelul de duș organic îngrijește cu atenție pielea sensibilă predispusă la iritații.
Weleda Almond Sensitive Skin Body Wash

Gelul de duș cu migdale, la fel ca toată gama cu migdale de la Weleda, a fost creat în mod special pentru persoanele cu pielea sensibilă. Loțiunea cremoasă cu conținut de ulei de migdale și unt de shea curăță cu blândețe pielea.

Cantitate: 200 ml

Pielea devine catifelată și fină la atingere. Parfumul este unul fin și delicat.

Fabricat în Elveția de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre migdală

Un festin pentru ochi
O revărsare abundentă de flori albe și roz – înflorirea anuală a migdalilor este un adevărat spectacol vizual. Oamenii cultivă acest pom elegant cu fructe prețioase de peste 4.000 de ani, în special în zona Mediteranei, în California, dar și în Asia Centrală și de Est. Migdalul se caracterizează printr-o relație armonioasă între învelișul exterior sănătos și sâmburele robust, protejat în interior, bogat în ulei și substanțe nutritive.

Plină de ingrediente sănătoase
Migdala este plină de minerale și vitamine. Conține acizi grași nesaturați, proteine de bună calitate și, în plus, are un gust delicios. Nu e, deci, de mirare că migdala este atât de folosită în îngrijirea pielii. În zilele noastre, pielea, cel mai mare organ senzorial, este supusă la tot felul de încercări: printre ele influențele de mediu, stresul, precum și o dietă dezechilibrată. De aceea pielea poate deveni sensibilă, uscată și iritată. Uleiul de migdale este unul dintre cele mai valoroase uleiuri de îngrijire a pielii, ajutând la calmarea tenului iritat, pe care îl acoperă cu un strat protector.

Pielea poate absorbi foarte ușor acest ingredient, uleiul din migdale fiind similar ca structură cu straturile exterioare de lipide ale pielii. Conținutul ridicat de acizi grași nesaturați nu este sănătos doar pentru inimă și creier, ci fortifică stratul de hidrolipide al pielii și-l protejează de deshidratare. Vitamina E din migdală este un bine cunoscut antioxidant ce combate radicalii liberi, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii. Pielea iritată este bine protejată și se poate astfel regenera, reușind să-și regăsească frumusețea naturală. 

Compoziție

Mod de utilizare Gel de duș cremos cu migdale Weleda 200 ml | Piele sensibilă

Aplică o cantitate mică în palmă și masează ușor pielea, folosind un burete sau o lufă.

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă