Loțiune de corp cu migdale Weleda 200 ml | Piele sensibilă

5 din 1 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
98,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Producător: Weleda

Descrierea produsului Loțiune de corp cu migdale Weleda 200 ml | Piele sensibilă

Loțiune de corp organică cu migdale pentru pielea sensibilă
Protejează și hidratează pielea sensibilă și predispusă la iritații.
Weleda Almond Sensitive Skin Body Lotion

Loțiunea de duș cu migdale oferă senzația de prospețime și îngrijește cu blândețe pielea sensibilă. Conține ulei de migdale și ceară de albine și se absoarbe repede în piele. Are pH neutru și catifelează pielea.

Cantitate: 200 ml

Fabricat în Elveția de Weleda AG. D-Schwäbisch Gműnd

Despre migdală

Un festin pentru ochi
O revărsare abundentă de flori albe și roz – înflorirea anuală a migdalilor este un adevărat spectacol vizual. Oamenii cultivă acest pom elegant cu fructe prețioase de peste 4.000 de ani, în special în zona Mediteranei, în California, dar și în Asia Centrală și de Est. Migdalul se caracterizează printr-o relație armonioasă între învelișul exterior sănătos și sâmburele robust, protejat în interior, bogat în ulei și substanțe nutritive.

Plină de ingrediente sănătoase
Migdala este plină de minerale și vitamine. Conține acizi grași nesaturați, proteine de bună calitate și, în plus, are un gust delicios. Nu e, deci, de mirare că migdala este atât de folosită în îngrijirea pielii. În zilele noastre, pielea, cel mai mare organ senzorial, este supusă la tot felul de încercări: printre ele influențele de mediu, stresul, precum și o dietă dezechilibrată. De aceea pielea poate deveni sensibilă, uscată și iritată. Uleiul de migdale este unul dintre cele mai valoroase uleiuri de îngrijire a pielii, ajutând la calmarea tenului iritat, pe care îl acoperă cu un strat protector.

Pielea poate absorbi foarte ușor acest ingredient, uleiul din migdale fiind similar ca structură cu straturile exterioare de lipide ale pielii. Conținutul ridicat de acizi grași nesaturați nu este sănătos doar pentru inimă și creier, ci fortifică stratul de hidrolipide al pielii și-l protejează de deshidratare. Vitamina E din migdală este un bine cunoscut antioxidant ce combate radicalii liberi, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii. Pielea iritată este bine protejată și se poate astfel regenera, reușind să-și regăsească frumusețea naturală. 

Compoziție

Mod de utilizare Loțiune de corp cu migdale Weleda 200 ml | Piele sensibilă

Loțiunea de corp cu migdale este ideală pentru îngrijirea zilnică a corpului. Se absoarbe ușor în piele. Agită flaconul înainte de utilizare. Înclină-l ușor în timpul folosirii.

Review-uri (1)

Inna
9/16/2016
O cremă foarte bună pentru pielea sensibilă! Mirosul este foarte discret.

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă