Ulei pentru masajul perineului Weleda 50 ml

Ulei pentru masajul perineului Weleda 50 ml

0 din 0 voturi
Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă
65,00 lei
Indisponibil
* Obții 3% reducere dacă te autentifici înainte de a plasa comanda.

* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 200 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 387
Categorie: Mămici bio
Producător: Weleda

Descrierea produsului Ulei pentru masajul perineului Weleda 50 ml

Ulei de masaj complet natural, ce te pregătește pentru naștere!
Un ulei complet natural ce te ajută să te pregătești pentru venirea pe lume a bebelușului tău – masajul perineului crește flexibilitatea pielii și te protejează de rupturi și tăieturi la naștere.
Weleda Mama Perineum Oil

Este o zi pe care o aștepți cu nerăbdare, însă una pe care ți-o dorești fără rupturi și tăieturi ale pielii tale sensibile. Din săptămâna 34 te poți pregăti cu ajutorul Uleiului pentru masajul perineului, ce crește flexibilitatea pielii în zona afectată de naștere. Cu ulei de migdale dulci și de germeni de grâu bogați în vitamina E, acest ulei e creat special pentru masajul ce ajută perineul să devină mai flexibil și să se relaxeze, pregătindu-se de naștere.

Beneficii:
Hrănește și pregătește pielea pentru naștere, facilitează masajul periodic al zonei perineale pentru a menține pielea moale și flexibilă.
Produs testat dermatologic.
Acest produs face parte din gama Weleda pentru sarcină și alăptare, creată de moașe pricepute și farmaciști experimentați.

Compoziție

Mod de utilizare Ulei pentru masajul perineului Weleda 50 ml

Îl poți aplica singură sau cu ajutorul partenerului. Masează de 3-4 ori săptămâna pentru 5-10 minute, începând cu săptămâna 34 de sarcină. Recomandat a se folosi după o baie cu apă caldă și după golirea vezicii. Așează-te într-o poziție relaxată, comodă. Umezește degetul mare (sau cel arătător, dacă partenerul efectuează masajul) cu Ulei pentru masajul perineului și treci ușor peste țesuturi, asigurându-te că nu îți provoci dureri. Introdu degetul în vagin și masează ritmic peretele vaginal cu o mișcare de rotație, asemeni limbii unui ceas ce se mișcă de la 3 la 9 și înapoi. Cu fiecare mișcare, țesuturile și mușchii se simt tot mai relaxați și mai moi, așa că durata masajului poate fi crescută. Masează perineul până ce simți furnicături ușoare, apoi continuă cu masajul țesutului dintre vagin și anus. După masaj, uleiul în exces poate fi îndepărtat prin spălare cu apă caldă. Pentru orice nelămurire privitoare la masajul perineului, consultă o moașă sau un doctor.

Acordă o notă dacă ai folosit acest produs

Trebuie să fii logat pentru a putea da o notă